Kisha & Besimi

Lutja e Shpëtimit

Publikuar nga Korab Zhuja

Besojmë se keni qenë të bekuar nga ky devocion. Ju ftojmë ta bëni Jezus Krishtin Zot të jetës suaj duke bërë këtë lutje:

“O Zot, Perëndi, unë besoj me gjithë zemër në Jezus Krishtin, Birin e Perëndisë së gjallë. Besoj se Ai vdiq për mua dhe u ringjall prej së vdekurish. Dhe besoj se Ai është i gjallë sot. Unë rrëfej me gojën time se Jezus Krishti është Zoti i jetës sime nga kjo ditë. Nëpërmjet Tij dhe në Emrin e Tij, e kam jetën e përjetshme; tani kam lindur përsëri. Me gjakun e tij të gjitha mëkatet e mija janë pastruar dhe falur . Të falënderoj Zot, për shpëtimin e shpirtit tim! Unë jam fëmijë i Perëndisë tani. Haleluja!”


Urime! Tani jeni fëmijë i Perëndisë.

Për të marrë më shumë informacion se si mund të rriteni si i/e krishterë, ju lutem të na kontaktoni nëpërmjet kontakteve të cekura më poshtë:

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Komento