Biznesi & Karriera

Prokurimi Publik 2015

Publikuar nga Korab Zhuja

Gjatë vitit 2015 janë shpallur 7,116 tender nga institucionet publike, organizatat e huaja, bizneset lokale etj. Shuma totale e fituar nga këto kontrata është 473,955,193. Institucionet publike kanë shpallur numrin më të madh të tenderëve prej 5,634 tender publik, ndërsa organizatat e huaja, organizata jo qeveritare jo profitabile dhe bizneset lokale kanë shpallur 1,482 tender publik.

Sektorët Industrial


Shuma e tenderëve sipas sektoreve industriale

Institucionet Kryesuese


Përqindja e shpalljes së tenderëve nga top institucionet publike

DyGur është një platformë ku mund të gjeni informata mbi prokurimin publik, informohuni me tenderët që shpallen në baza ditore nga institucionet, organizatat, bizneset etj. Poashtu mund të informoheni me fituesit e tenderëve në Kosovë etj. DyGur ju ofron mundësinë që të informoheni me konkurentët tuaj, kush nga ata është më aktiv në fushën e tenderëve, përfitimet e tyre etj. Na kontaktoni që të informoheni më shumë për benifitet e DyGur

www.dygur.com | [email protected] | 045 203 507

Rreth Autorit

Korab Zhuja

Komento